USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У нічній ДТП за участю трьох авто у Луцьку постраждала жінка. Подробиці

27 Травня 2020 12:30
У нічній дорожньо-транспортній пригоді, що трапилася 26 травня близько 23:00 годин на проспекті Соборності у Луцьку, травмувалася 56-річна пасажирка одного із транспортних засобів.

Про це Інформаційному агентству Волиснькі Новини повідомили у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, слизька дорога та недотримання безпечної дистанції стали причиною зіткнення трьох автомобілів у Луцьку.

«Під час ДТП, що трапилася близько 23:00 години 26 травня на проспекті Соборності, зіткнулися три автомобілі марки Audi A6, Volkswagen Golf та Ford Scorpio. Згідно з попередньою інформацією, водій Ford Scorpio в’їхав у Volkswagen, а той, своєю чергою, у Audi A6. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 56-річна пасажирка Volkswagen отримала тілесні ушкодження. Її доставили у лікарню, де їй надали невідкладну допомогу. Від госпіталізації жінка відмовилась. За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». В ході слідства будуть установлені всі обставини автопригоди», - розповіли у пресслужбі поліції.

Окрім того, зі слів очевидців ДТП, водій автомобіля Ford Scorpio був з видимими ознаками алкогольного сп’яніння.

На це у секторі комунікації поліції відповіли, що усі учасники дорожньо-транспортної пригоди були скеровані до Волинського обласного наркологічного диспансеру для проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння. Про результати експертизи пообіцяли повідомити згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus