USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Внаслідок ДТП у Луцьку перекинувся Ford

1 Липня 2019 16:03
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась у Луцьку, перекинувся автомобіль Ford Transit.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці аварії.

Дорожньо-транспортний інцидент трапився близько 15:00, сьогодні, 1 липня.

Зі слів очевидців аварії, автомобіль марки Skoda Octavia, рухаючись зі сторони вулиці Потебні в сторону села Рованці, не пропустив автівку Opel Vivaro. Внаслідок таких маневрів Opel Vivaro почало «кидати по дорозі».

Як повідомили свідки ДТП, Opel Vivaro викинуло на зустрічну смугу руху, де автомобіль і здійснив зіткнення з Ford Transit.

Унаслідок зіткнення Ford Тransit перекинувся.

На щастя, серед водіїв та пасажирів транспортних засобів серйозних травм не отримав ніхто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ага Показати IP 1 Липня 2019 17:49
Рухаючись з Потебні в сторону рованців неможливо порушити правила, когось непропустивши, тому що це головна дорога. Виходить, насправді або було зовсім не так, або це опель віваро непропустив шкоду.
А. Показати IP 1 Липня 2019 21:00
1. У "Шкоди" не особливо сильні пошкодження зліва практично по дотичній. Скоріше всього водій "Шкоди" зловив "гаву" і черканув "Опеля", який уже проїжджав дане перехрестя, у задню половину правого борту. Від цього "Опеля" повело вправо. Водій почав ловити дорогу. А "Опель" був на швидкості. Та ще, імовірно, зчеплення коліс із дорогою внаслідок зіткнення стало нерівномірним ("Опель" почав розгойдуватися). Внаслідок цього "опеля" кинуло вліво на зустрічну, де він і зіткнувся з "Фордом". Однозначно винен водій "Шкоди". Знаків біля цього перехрестя, наскільки я пам"ятаю, нема. Але по ряду ознак (ширина та рядність проїжджої частини) вул.Потебні - головна дорога
СвідОК Показати IP 1 Липня 2019 21:38
Опель Віваро рухався по головній дорозі від перехрестя вулиць Гнідавська-Потебні у напрямку Рованців. Тим часом по вул Шота Руставелі рухалася Шкода Октавія, водій якої не переконавшись у відсутності перешкоди зліва здійснив виїзд на головну дорогу (вул.Потебні) чим здійснив удар у задні праві двері Опеля, від чого його почало кидати у сторони та викинуло на зустрічну смугу, по якій в цей час їхав Форд Транзит. Від удару Форд перекинуло на правий бік, Опель викинуло на тротуар. За Фордом їхав ще один автомобіль, який чудом не був протаранений, та водій бачив всю ситуацію на власні очі. Водія Форда пізніше все ж було госпіталізовано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus