USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У Німеччині відкриють «в'язницю» для порушників локдауну

15 Січня 2021 17:08
У Німеччині мають намір відкрити будівлю для систематичних порушників карантину, запровадженого для мінімізації поширення коронавірусу. Назвуть це приміщенням «місцем для примусового проживання».

Про пише німецьке видання Bild, повідомляє ТСН.

За інформацією ЗМІ, будівля буде розмішуватися в Саксонії, схід Німеччини. Для цього планується переобладнати збудований в 2017 році центр первинного прийому біженців в місті Дрезден.

Про умови і вартість утримання в новій установі, не повідомляється. Однак територія нібито буде обгороджена парканом, а за порушниками карантину буде стежити поліція.

«Наразі ведеться реконструкція житлового приміщення... Порядок дій поступовий: наполеглива рекомендація, штраф, постанова суду», – підтвердили у Міністерстві соціального захисту виданню.

Як написав Bild, раніше у Німеччині пропонувалося відправляти порушників карантину до психіатричних лікарень. Але від цих планів відмовилися, як і від ініціативи розміщувати їх в готелях або лікарнях.

Нагадаємо, у Німеччині виявили перші випадки захворювання на новий штам коронавірусу з ПАР.

Як повідомлялося, від опівночі 11 січня у Німеччині почав діяти довший та ще більш жорсткий карантин. Там радикально просять скоротити контакти. А в регіонах, де хвороба шириться особливо швидко, діє заборона відходити від дому далі, ніж на 15 кілометрів. Заходи діятимуть щонайменше до кінця місяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ототак Показати IP 15 Січня 2021 17:21
А в нас відкриють новий... Епіцентр :)))
історія Показати IP 15 Січня 2021 20:00
концтабори повертаються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus