USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.20

У Німеччині закликали скасувати виплати для українських чоловіків призовного віку

25 Травня 2024 11:03
Щонайменше 200 тисяч із 980 000 українців, прийнятих у Німеччині, могли би битися проти російських агресорів у себе на батьківщині.

Про це 24 травня заявив міністр внутрішніх справ Баварії Йоахім Германн, пише Bild.

«Неприйнятно, що ми приймаємо їх і дозволяємо їм ухилятися від обов’язкової військової служби», – обурився політик.

Він підкреслив, що це «не вкладається в голові», що Німеччина робить усе можливе, щоб підтримати Україну у війні, «а потім, з іншого боку, ми приймаємо солдатів».

Він зауважив, що ФРН могла б припинити виплачувати таким чоловікам допомогу.

Читати ще: Литва готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку, – міністр оборони

«Найменше, що ми можемо зробити, – це не виплачувати таку допомогу громадянам, особливо тим, хто справді зобов’язаний нести військову службу на своїй українській батьківщині і потрібен там для захисту миру і свободи. Не може бути жодних бонусів для тих, хто дезертирує», – сказав він.

Також у Німеччині заявили, що Європа потребує більш справедливого розподілення біженців між країнами та зазначили, що кількість тих, хто шукає притулку саме у німеччині продовжує зростати.

Раніше стало відомо, що Німеччина може допомогти Україні з поверненням військовозобов’язаних чоловіків. Про це сказав міністр внутрішніх справ німецької федеральної землі Гессен Роман Посек.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Правда Показати IP 25 Травня 2024 11:32
"Дзвіночок"і серйозний ухилянтам,дизертирам і іншій на....МЗС Польщі також підтвердило і це може бути на рівні ЄС і нікуди не переїдеш.Чекаємо на полігонах відгодованих,здорових "бугаїв",країну потрібно захищати.
Олеся до Правда Показати IP 25 Травня 2024 17:35
невже вам краще стане, як загинуть ще тисячi чоловiкiв? невже не зрозумiло, що кiлькiстю не перемогти ? здорових, вiдгодованих депутатiв, держслужбовцiв та iнших, що обкрадають у цей час краiну ви не хочете бачити на полiгонах? ....тут ви не герой, проти таких не попрете, а вам би знищити всiх тих, що виiхали.....то кому та Украiна залишиться, якщо воюватимемо до останнього украiнця?....
Maха Показати IP 25 Травня 2024 12:09
давно пора
Правда Показати IP 25 Травня 2024 18:37
Серйозно,може спитаєте тих,хто в окопах,або їх рідних і близьких і яким навіть за 50.Ви точно хочете почути їхню відповідь,бо родина,родичі знають і чують це часто,а вони несете якусь маячню.В країні війна і її потрібно захистити.
Оля медик до Правда Показати IP 27 Травня 2024 09:59
Так йди захищай чому відсиджуєшся в тилу і липіш відмазки. Добре посилати на війну інших і вимагати перемог сидячи на дивані/кріслі фабрики тролів. Не можете тримати автомат ? в медеваку нам теж потрібні люди для банальних речей!!! принести/віднести/перенести/посортувати поїхати привести з складу/пошти/магазину. Бісять такі як ви які лише інших ******** а самі сидять на ср**і і розказують які вони правильні патріоти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus