USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ніцці п'ятирічний українець помер через наїзд електросамоката

1 Липня 2022 10:08
У середу ввечері у Ніцці електроскутер збив п’ятирічного хлопчика. Дитину терміново госпіталізували, але, на жаль, вона померла.

Про це повідомили французькі ЗМІ, також свої співчуття і слова підтримки родині у Твіттері висловив мер Ніцци Крістіан Естрозі, передає Укрінформ.

«Величезні емоції після смерті маленького хлопчика, якого збив електросамокат у Ницці. Я посилаю свої думки до його родини та близьких і бажаю їм великої мужності в цьому жахливому випробуванні», – написав мер Ніцци.

Як повідомляє Le Parisien, посилаючись на слова помічниці прокурора Ніцци Парвайн Дерівері, хлопчика збив водій електроскутера близько 20:00 в середу ввечері на Англійській набережній. Дитину збили на пішохідному переході, на велосипедній доріжці, поблизу моря. Хлопчик був терміново доставлений до лікарні Ленваль, що поблизу.
П’ятирічна дитина «померла близько 21:00 у середу ввечері», – повідомила Дерівері у четвер.

Водія електросамоката затримали та взяли під варту. Причиною трагедії може бути надмірна швидкість.

Також зазначається, що мати, яка супроводжувала хлопчика, перебуває у шоковому стані. Слідчі досі її не опитали.

За інформацією місцевого видання Nice-Matin, невелика родина приєдналася до друзів на Лазурному березі, щоб втекти від війни в Україні, де залишився батько.

Мер Ніцци Естрозі вже закликав прийняти закон, який би регулював практику використання електроскутерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Закон Показати IP 1 Липня 2022 10:53
Закон в Європі захищає велосипедистів (скутеристів), що їдуть по виділеній доріжці для роверів (самокатів). Пішоходи не мають права виходити на цю доріжку. Мама цього хлопчика мала б це знати.
Александр - 1 до Закон Показати IP 1 Липня 2022 14:00
Дитину збили на ПІШОХОДНОМУ ПЕРЕХОДІ, на велосипедній доріжці.. Водія електросамоката затримали та взяли під варту. Причиною трагедії може бути НАДМІРНА ШВИДКІСТЬ.
Александр - 1 Показати IP 1 Липня 2022 13:47
Иногда хочется , гуляя по пешеходной Леси Украинки с детьми , одеть на голову велосипед ( а в последнее время и самокат) мчащимся и выписывающим "кренделя" всяческим бескультурным водителям этих тр. средств.. При всем уважении к нашей власти( а есть за что) хочу узнать когда на главной пешеходной улице города поставят знак ограничение скорости, и выделят отдельную полосу для движения. Или каким то другим способом упорядочат движение..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus