USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Нью-Йорку повністю скасують усі карантинні обмеження 1 липня

30 Квітня 2021 11:56
Мер Нью-Йорка Білл де Блазіо оголосив у четвер, що місто, яке рік тому було епіцентром пандемії COVID-19 у США, «повністю відкриється» для бізнесу 1 липня.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Ми готові до відкриття магазинів, до відкриття бізнесу», – сказав де Блазіо в ефірі телеканалу MSNBC. За його словами, офіси й театри зможуть працювати «на повну силу».

За словами мера, міська влада впевнена, що зможе повернути життя в місті до того рівня, який був до пандемії.

«Це буде якраз літо у Нью-Йорку, – сказав він. – Ви побачите дивовижні заходи, відновлення культурного життя. Я думаю, що люди стікатимуться до Нью-Йорка, тому що вони знову хочуть жити».

Де Блазіо вважає реальною загрозу появи нових штамів, але, на його думку, вакцини здатні зупиняти їх, оскільки «надзвичайно велика» кількість людей отримала щеплення від коронавірусу.

На сьогодні, сказав він, у місті проведено 6,3 мільйона щеплень при населенні близько 8,3 мільйона осіб.

Днем раніше губернатор Нью-Йорка Ендрю Куомо оголосив, що з 3 травня буде дозволено сидіти в барах міста. Щодо штату, то Куомо планує скасувати обмеження в закладах харчування до кінця травня.

У Нью-Йорку зареєстровано більш як 920 тисячі випадків захворювання. За даними міського департаменту охорони здоров’я, близько 100 тисяч осіб було госпіталізовано, понад 32 тис. – померли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus