USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинську сім'я отруїлась чадним газом. Оновлено

30 Вересня 2019 10:46
У Нововолинську в квартирі на вулиці Винниченка, 11 сім’я отруїлась чадним газом.

Вранці, 30 вересня близько 6-ї години, працівники швидкої допомоги викликали рятувальників 5-ї ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області, – пише видання Нововолинськ.com.ua.

Ті, прибувши на місце, евакуювали жінку без свідомості, інші потерпілі – вийшли з квартири самостійно. До слова, доки лікарі швидкої надавали на місці першу допомогу, троє із них теж встигли вчаділи. Попередня версія – ймовірне отруєння чадним газом.

«О 6:15 один за одним на приймальне відділення міської лікарні почали поступати мешканці міста, загалом 6 осіб. Троє з них – лікарі швидкої допомоги, інші троє – мешканці квартири», – розповіла заступниця головного лікаря КНП «НЦМЛ» Олімпіада Галас.

Жінка 50-ти років нині перебуває без свідомості у важкому стані, за її життя борються лікарі, у інших потерпілих – стан середньої важкості.

Про причини говорити рано, проте і поліція, і газовики, і рятувальники схиляються до думки, що це отруєння чадним газом. За словами газовиків, у квартирі виявили чимало порушень, що могли призвести до нещасного випадку.

«Ми схильні вважати, що це було отруєння чадним газом. У тій квартирі було дуже багато порушень: котел замінений самовільно, труба, яка виводить продукти згоряння, – пластикова, а це заборонено. Крім того, на 1-2 см ця труба відійшла, і з отвору продукти згорання надходили прямо в квартиру», – розповів фахівець з адміністративної діяльності Нововолинської дільниці АТ «Волиньгаз» Олег Галій.

За цим фактом проводять розслідування, невдовзі відбудеться засідання комісії, яка досліджуватиме питання, а поки поліція внесла відомості до ЄРДР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 30 Вересня 2019 11:50
Це ж треба: фахівець волиньгазу розповідає про порушення, на які б сам волиньгаз повинен був реагувати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus