USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську «накрили» два підпільні казино. Фото

24 Листопада 2017 09:43
У Нововолинську припинено діяльність підпільних гральних закладів.

Оперативники Управління захисту економіки у Волинській області за процесуального керівництва Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури припинили діяльність 2 гральних закладів, які функціонували у центрі міста. Про це повідомляє Управління захисту економіки у Волинській області.

Діяльність цих закладів здійснювалась в цілодобовому режимі та була замаскована під виглядом Інтернет-клубів.

Під час обшуків працівники поліції вилучили 25 одиниць комп’ютерної техніки та інше додаткове обладнання, за допомогою якого здійснювались азартні ігри в режимі «онлайн-гри».

Працівники поліції проводять усі необхідні заходи для проведення експертиз обладнання, яке було вилучено, та встановлення осіб, причетних до організації та підтримки функціонування нелегальних клубів.

Правопорушникам загрожує покарання, у виді штрафу від 170 тисяч до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.



Правоохоронці нагадують: кожен, хто володіє інформацією з приводу функціонування гральних закладів на території області, має можливість повідомляти про це до територіальних відділів поліції на спецлінію «102» або до Управління захисту економіки у Волинській області за номером 068 827 87 27.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus