USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську посилили карантин

22 Червня 2020 17:21
У Нововолинську через зростання рівня захворюваності на коронавірусну інфекцію регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила відмінити певні пом’якшення, які діяли впродовж останніх тижнів.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

Згідно з рішенням, зокрема, заборонена робота розважальних центрів, фітнес-клубів, проведення планових операцій, крім випадків загрози життю пацієнта, а також знову не можна відвідувати дошкільні навчальні заклади

Перший заступник голови міської комісії з питань ТЕБ та НС, перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський повідомив, що на ринках міста продавці й надалі працюють без масок, захисні екрани встановленні неналежним чином або їх зовсім немає. Не всі відвідувачі ринків дотримуються маскового режиму та дистанції.

Тому перший заступник міського голови наголосив, щоб адміністрація ринку посилила контроль за дотриманням карантинних заходів, адже у разі систематичного порушення вимог можливе зростання захворюваності коронавірусною хворобою.

Окрім цього, у Нововолинську заборонено:

- перебувати в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно;

- перебувати на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи її спеціальний статус;

- самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації тощо.

Крім того, поліція та Держпродспоживслужба міста посилюють контроль за дотриманням протиепідемічних заходів у закладах, яким дозволено працювати. До порушників вживатимуть більш жорсткі міри покарання, зокрема, складатимуть адміністративні протоколи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ_ Показати IP 22 Червня 2020 21:43
Я тихо плачу, брати мої!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus