USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Нововолинську проведуть аудит діяльності Сапожнікова на посаді мера

24 Листопада 2020 12:03
Народний депутат Ігор Гузь разом із командою закликають небайдужих громадян надати факти зловживань Віктора Сапожнікова на посаді Нововолинського міського голови.

Про це повідомляє пресслужба нардепа.

Ігор Гузь планує офіційно звернутися із цією інформацією у правоохоронні органи й змусити правопорушників відповідати перед законом.

«Запевняю: до цієї роботи будуть залучені професійні юристи. Приєднуйтеся і ви – усі ті, хто володіє інформацією про порушення чинного законодавства паном Сапожніковим, його заступниками, особливо паном Коптюком, а також керівниками управлінь і відділів за час керівництва попереднього міського голови. Переконаний, ми доб’ємося, що правоохоронці будуть на це реагувати, будуть відкриті кримінальні провадження і в перспективі – рішення судів», – повідомив парламентар на своїй сторінці у соціальній мережі.
Він зауважив, що повідомити інформацію можна, написавши йому на фейсбук, або надіславши листа на персональну пошту: [email protected]

«Нас цікавлять факти про будь-які оборудки з державними коштами, земельними ділянками, комунальним майном, підрядами. Друзі, хто з вас має цю інформацію – дуже прошу вас надати її мені особисто як народному депутатові. І ми найближчим часом оприлюднимо її: звернуся публічно до Генпрокурора, керівників СБУ і МВС, аби вони дали рух справам, бо їх є дуже багато і про це знають усі в Нововолинську. Переконаний: за всі справи, які зробив Віктор Сапожніков усупереч чинному законодавству, він буде відповідати», – підсумував депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 25 Листопада 2020 01:40
А поседеть на дорожку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus