USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську встановили «балакучі» світлофори

22 Серпня 2018 11:05
У Нововолинську біля бані на перехресті вулиць Дружби та Святого Володимира встановили 8 нових світодіодних світлофорів за 178 тисяч гривень, пише БУГ.

На даному перехресті старі світлофори уже давно практично вийшли з ладу. Постійно можна було спостерігати, що вони або взагалі не працюють, або відсутній “зелений” чи “червоний”.

Через зношеність в світлофорах перегорали лампи та їх потрібно було постійно замінювати.

Кілька років поспіль директор ВУКГ Артем Жигалюк подавав листи на потребу щодо встановлення нового регулювального обладнання.

18-го липня на сайті держзакупівель з’явилося оголошення про тендер на світлофорний об’єкт. Купили його за 177 744 гривень.

Як розповів заступник директора ВУКГ Артем Авельчук, світодіодні світлофори будуть розмовляючими та показувати відлік часу.

Станом на 22-ге серпня обладнання вже встановлено, залишилося тільки підключити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 22 Серпня 2018 11:13
За це рiднiй владi вiд всiх нас-низький доземний уклiн та сердечна подяка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus