USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську затримали квартирних злодіїв

22 Січня 2020 15:34
19-річний та 21-річний жителі Нововолинська, шляхом відтискання металопластикових вікон, проникали в помешкання громадян та скоювали крадіжки, інформує поліція Волині.

Зокрема, 16 січня зловмисники із помешкання місцевого жителя по вулиці Шухевича викрали гроші, продукти харчування, мобільний телефон та ювелірні вироби. Наступного дня, 17 січня вони скоїли крадіжку із квартири по вулиці Нововолинській, де викрали гроші, ювелірні вироби та документи.

Поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем проживання зловмисників, під час яких вилучили речові докази, зокрема, викрадені ювелірні вироби, побутову та комп’ютерну техніку.

Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють причетність підозрюваних до скоєння в місті інших крадіжок із помешкань громадян.

Відомо, що правопорушників уже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Нині вирішується питання про підозрюваним міри запобіжного заходу – тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus