USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«У них більше жодної надії не залишилося»: російський опозиціонер розповів про паніку в Кремлі через провал в Україні

11 Серпня 2022 23:43
У Кремлі розуміють, що задумана, запланована і урочисто оголошена війна провалилася. Тож тепер треба знайти якийсь вихід з неї.

Таку думку висловив російський опозиціонер Геннадій Гудков, передає ТСН.

Він зазначив, що кремлівські прихвосні зараз болісно й зі стресом шукають для себе вихід із цієї війни. Проте поки не знаходять.

«Вони дуже сподіваються і до кінця вірять в диво, що раптом Україна сяде з ними за стіл переговорів, якщо вони замінують якусь АЕС і будуть погрожувати знищенням. У них більше жодної надії ні на що не залишилося», – вважає Гудков.

Російський опозиціонер назвав кілька пунктів, які наразі бачать у Кремлі:

- Захід припинив із ними розмовляти;

- Китай не виявився тією стороною, яка надасть імпортозамінні елементи для всієї економіки та промисловості;

- ембарго буде;

- доходи падають;

- фінансове становище погіршується;

- жахливе становище промисловості в бізнесі.

«Все наростає, як снігова грудка. Там це розуміють, тому в них завдання якомога швидше закінчити війну. Проте так, щоб її можна було продати за перемогу», – повідомив Геннадій Гудков.

Колишній депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов заявив, що кремлівська еліта зараз в паніці й намагається зрозуміти, «з ким вирішувати питання». Російський уряд наразі має опозиційні настрої, оскільки представники кремлівських еліт намагаються знайти, «кому здаватися, кому можна занести, щоб втекти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 12 Серпня 2022 01:25
Що вони чешуть, в пуйла підтримка зомбо-маси відсотків 60-70 як мінімум. Якщо він би зрозумів,що програв,то просто вивів би армію і сказав, що нацики знищені і цілей операція досягла і кацапи б йому повірили, бо в них свята любов до фюрера. А ті опозиціонери просто плещуть язиками,щоб відбілити так званий народ росії, начебто у всьому винен тільки пуйло і його найближче оточення. Війна ще буде довга, рашисти ще вірять у своє побєдобєсіє, не так легко заспокоїти цих кацапських зомбаків, бо їх багато і зброї вони наклепали багато, а ще білоруси були не задіяні як резерв. Думаю для нас, волинян, ще все основне протистояння попереду.
здивований до Анонім Показати IP 12 Серпня 2022 09:25
100%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus