USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У низці закладів освіти на Волині виявили санітарні порушення

6 Лютого 2020 17:56
Під час перевірок окремих закладів загальної середньої освіти на Волині працівники Держпродспоживслужби виявили низку санітарних порушень.

Про це йшлося 6 лютого під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Як стало відомо, за ініціативи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування під час підготовки до нового 2019/2020 навчального року Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області провело 896 перевірок закладів освіти з питань дотримання вимог санітарного законодавства. У результаті було виявлено порушення вимог у 27,2% випадках.

Окрім того, впродовж оздоровчої кампанії Держпродспоживслужба провела 266 перевірок закладів оздоровлення та відпочинку для дітей щодо дотримання вимог санітарного законодавства. Порушення виявили у 18% обстежених об’єктах.

Також було досліджено, зокрема, проби питної води, страв, овочів на вміст нітратів, зразки вершкового масла на вміст немолочних жирів, змиви харчоблоку тощо.

За підсумками проведення перевірок керівникам закладів надали відповідні рекомендації щодо усунення виявлених порушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus