USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У одному з ліцеїв Володимира презентували перший «Клас безпеки»

9 Грудня 2022 06:46
8 грудня у Володимирському ліцеї №3 відкрили «Клас безпеки».

Це перший клас такого типу, який було створено з ініціативи управління з гуманітарних питань, дирекції ліцею №3 спільно з Володимирським РУ ГУ ДСНС України у Волинській області, інформують у міськраді.

З нагоди відкриття класу рятувальники підготували святкове дійство з видовищами у вигляді кольорових вогнегасників та занять, під час яких в ігровій формі донесли дітям важливу інформацію, яка допоможе зберегти життя, дати собі раду в екстремальних умовах, а також навчить відповідально ставитися до власної безпеки.

У відкритті «Класу безпеки» взяли участь учні перших, п’ятих та шостих класів, які практично оцінили функціональність проєкту. Для усіх дітлахів, які долучилися до першого заняття, рятувальники підготували солодкі подарунки. В майбутньому такі уроки проводитимуть педагоги ліцею, співробітники ДСНС та фахівці інших служб. Надалі планують організовувати такі класи й в інших ліцеях та садочках громади.
Читати ще: У чотирьох волинських громадах з’являться вихователі безпеки

Приміщення «Класу безпеки» розділене на кілька навчальних зон та обладнане муляжами вибухонебезпечних предметів, інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки та спецодягом. Тут діти різних вікових груп зможуть і в теорії, і на практиці навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правил надання домедичної допомоги, а також дізнаються про те, які служби порятунку викликати у різних ситуаціях та яку їм слід надати інформацію.
Окрім того, школярі зможуть просто та зрозуміло вивчати правила пожежної безпеки та алгоритм реагування на надзвичайні події, правила дорожнього руху тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus