USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У керівника ДСНС Волині – новий заступник

2 Вересня 2022 22:39
В ГУ ДСНС Волині відбулась робоча зустріч з директором Департаменту запобігання надзвичайних ситуацій ДСНС України полковником служби цивільного захисту Олександром Чекригіним.

На нараді за участю начальника ГУ ДСНС у Волинській області генерал-майора служби цивільного захисту Володимира Грушовінчука та співробітниками апарату представили новопризначеного заступника начальника ГУ ДСНС області полковника служби цивільного захисту Василя Оліферчука (призначений наказом ДСНС України № 509 від 1 вересня 2022 року, до цього він обіймав посаду начальника Луцького районного управління ДСНС у Волинській області), повідомили у відомстві.

Олександр Чекригін провів також службову нараду із співробітниками наглядового блоку. Він подякував кожному за якісне виконання посадових обов’язків, високу професійність та принциповість у вирішенні службових питань щодо нагляду та контролю за станом пожежної, техногенної безпеки на об’єктах, в установах і закладах на території Волині.

Читати ще: На Волині та в низці інших областей на корупції викрили посадовців ДСНС

Особливу увагу на нараді приділили питанням забезпечення належних безпечних умов навчання у закладах освіти, необхідності постійного контролю цього питання та безпосередній участі співробітників служби 101 у навчальному процесі дітей основам безпеки з врахуванням викликів сьогодення.

З особовим складом обговорили шляхи покращення службової діяльності, пропозиції щодо внесення змін до нормативно-правових актів, створення аналітичних матеріалів та ефективних електронних продуктів відповідно до вимог часу для покращення рівня цивільного захисту, взаєморозуміння фахівців ДСНС із органами влади, суб’єктами господарювання в цій сфері тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 3 Вересня 2022 22:17
В ДСНС хабарництво процвітає, починаючи з вступу в ВНЗ, потім робота, посада, і д... Корупційних "рай"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus