USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У одному з луцьких кінотеатрів проходить «Тиждень українського кіно»

14 Вересня 2018 21:33
З 13 по 19 вересня у кінотеатрі «Адреналін» відбувається «Тиждень українського кіно».

Про це повідомляє Волинська правда.

За словами адміністратора кінокомплексу Святослава Смолінського, основною метою проведення цього тижня є підтримка українського виробника кіно: «Організовуємо такий захід періодично, як тільки виходять українські фільми, якщо вже були їх прєм’єри. Ми відразу робимо підбірку українських фільмів для перегляду та організовуємо тиждень українського кіно. Ця ініціатива є комплексною від керівництва, нас, як працівників, та лучан-прихильників українського кіно. Хочемо, щоб воно розвивалося, набило все більшу кількість переглядів. Цьогоріч найбільшою популярністю користувалися фільми «Кіборги» та «Сторожова застава».

Також розширили та доповнили програму ще дитячою українською мультиплікацією та фільмами для дітей . Зокрема такими як «Бобот та енергія Всесвіту», «Микита Кожум’яка», «МультІсторії».

Вашій увазі представлять для перегляду багато українських новинок.

Ціна квитка лише 35 грн.

Впродовж тижня всі охочі зможуть переглянути такі українські фільми та мультфільми:

Бобот та енергія Всесвіту

Пригодницький фантастичний фільм «Бобот» для родинного перегляду зняв український режисер Максим Ксьонда.

Жанр: пригоди, сімейний, фантастика

Сеанси: 12:00; 19:15


Микита Кожум’яка

Сімейний анімаційний фільм «Микита Кожум’яка» продовжує історію відомого героя Кирила Кожум’яки, який переміг останнього Змія. Лише головним героєм цієї історії став його 12-ти річний син Микита, який не володіє дивною фізичною силою батька, і саме завдяки силі характеру повинен перемогти Змія та врятувати світ.

Жанр: анімація, пригоди, сімейний

Сеанси: 13:40; 17:35


Таємний щоденник Симона Петлюри

Україна, 1917 – 1921 роки. Триває відчайдушна боротьба за незалежність Української Народної Республіки. Лідер УНР, Симон Петлюра, намагається стримати агресію більшовицької Росії. Програвши боротьбу, Петлюра змушений емігрувати до Парижа. Але й там через дії агентів Москви його життя постійно під загрозою…

Жанр: біографія, драма, історія

Сеанси: 15:20; 21:05


Мультісторії

Вперше в Україні – регулярні сеанси анімаційних фільмів на великому екрані!

Жанр: анімація, сімейний

Сеанси: 12:10


Місто, в якому не ходять гроші

Головна героїня – Аліса, і на її долю випадає небезпечна мандрівка в особливу «країну чудес». Аліса переживає один з найважчих періодів свого життя. Пролежавши без сну цілу ніч, вона змушує себе піднятись і знаходить якийсь квиток на потяг, на своє прізвище. Походження квитка невідоме, вказана в ньому станція – теж. Але Аліса вирішує, що це знак і можна спробувати бодай розвіятись. За мотивами однойменної повісті Андрія Кузьменка (Кузьма Скрябін)

Жанр: драма, пригоди, фантастика

Сеанси: 14:25; 19:45


Гірська жінка: Жінка на війні

50-річна Халла оголошує війну місцевому алюмінієвому заводу, який загрожує екології. Вона ризикує всім, щоб захистити ісландські передгір’я. Ситуація змінюється, коли в її житті з’являється дівчинка-сирота…

Жанр: драма, комедія

Сеанси: 12:40


Брама

Фільм «Брама» — екранне втілення відомої п’єси Павла Ар’є «На початку і наприкінці часів», що в постановках різних режисерів із шаленим успіхом пройшла на сценах українських і закордонних театрів.

Жанр: детектив, комедія, містика, трилер, фентезі

Сеанси: 16:10


Коли падають дерева

Події фільму відбуваються в українській провінції, де розгортається історія п’ятирічної Витки, її двоюрідної сестри-підлітка Лариси та її коханого, молодого бандита Шрама. Після смерті батька перед Ларисою гостро стоїть питання її подальшого майбутнього. Лариса хоче бути господинею власної долі, але за любов до бандита Шрама її засуджує сім’я. Бабуся, яка переживає тільки за те, що скажуть люди, і змучена мати Лариси, підштовхують її до стереотипного сценарію життя. Лариса і Шрам планують втекти разом подалі від бандитів, розрухи і родичів.

Жанр: драма

Сеанси: 18:00; 21:30
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus