USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У ПАР вбили туриста з України

29 Липня 2019 19:18
Українського туриста зарізали під час сходження на гору в Національному парку Кейптауна у Південно-Африканській Республіці.

Уточнюється, що на 44-річного громадянина України Івана Іванова напали під час сходження стежкою на Столову гору. Про це пише Gazeta.ua з посиланням на місцевий сайт IOL.

Між жертвою і трьома нападниками зав'язалася бійка, в ході якої Іванов отримав у груди кілька ударів ножем. Незабаром він помер від втрати крові.

Відзначається, що зловмисники забрали рюкзак убитого.

Незабаром їх помітив місцевий житель, який звернувся у правоохоронні органи.

Співробітники поліції затримали 25-річного молодика, який зізнався у скоєному і розповів поліцейським, де вони можуть знайти тіло туриста.

Як повідомлялося, в Анталії з травня по червень померли 13 українців, які приїхали в Туреччину відпочивати і лікуватися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 29 Липня 2019 20:52
в африканські країни їхати - це самогубство.
Ще живим українцям Показати IP 29 Липня 2019 22:21
от чого туди їздити, в країни третього світу? нащо взагалі кудись їздити? сиди вдома, їж сало і будеш живий-здоровий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus