USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Павлівській ОТГ у день тиші триває агітація та залякують людей

17 Грудня 2016 17:19
Завтра, 18 грудня, у Павлівській об'єднаній громаді - вибори голови та депутатів. Згідно із законодавством, сьогодні там день тиші, а, відповідно, кандидатам заборонено проводити агітацію. Однак, як повідомляють укропівці, у селі Павлівка на електроопорах зафіксовані агітки на користь кандидата-самовисуванця на голову ОТГ Андрія Сапожника (до слова, він також є помічником народного депутата Ігоря Гузя та, згідно із інформацією сайту "БУГ" - прихильник Блоку Петра Порошенка "Солідарність").

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

З приводу порушення кандидат на голову ОТГ від УКРОПу Микола Михняк звернувся до правоохоронних органів. Однак, спершу зафіксувати даний факт ті відмовили. Лише після повторного звернення, поліція врешті склала протокол.

Як повідомляють наші джерела, сьогодні Павлівський виборчий округ активно "прочесують" люди в одязі камуфляжного типу з написами на ньому "Самооборона" та балаклавах.

У місцях громадського скупчення (магазинах, кафе тощо) вони вимагають від людей у не дуже тактовній формі надати пояснення з приводу того, скільки тут платять за голоси і хто це робить. Поліція на дані факти не реагує.

Як щойно стало відомо, зараз по селах Павлівської ОТГ активно розносять з хати в хату інформаційні листівки-газети, які розповідають про заслуги нардепа Гузя, який, як відомо, брав особисту участь у передвиборчій агітації за свого помічника Сапожника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
з чого б Показати IP 17 Грудня 2016 18:07
це такі страсті на звичайну посаду с,голови в звичайному селі? влада щось приховує? от вам і покращення вже сьогодні і завтра будуть жити по новому ВОНИ!
Лучанин до з чого б Показати IP 17 Грудня 2016 22:41
В цоьму звичайному селі хороший завод, санаторій і оброблені землі(фермерське господарство процвітає) і це село поблизу райцентру , проїздне то ой який ласий шматочок області.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus