USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Павлограді спалахнула пожежа в гуртожитку, є постраждалі. Фото

23 Січня 2021 13:52
У місті Павлоград, що на Дніпропетровщині, 23 січня спалахнула пожежа у гуртожитку. За попередньою інформацією, там живуть кілька сотень людей. Внаслідок займання постраждали 3 людини.

Пожежа сталася в гуртожитку на вулиці Заводський, 28, повідомляє пресслужба ДСНС.

Займання сталося 23 січня приблизно о 9:00 в одній з кімнат гуртожитку, розташованій на третьому поверсі 5-поверхової будівлі. Через сильне задимлення, вогнеборці одразу почали виводити мешканців гуртожитку. Деяких людей евакуйовували через вікна.

Пожежу локалізували о 09:16 та повністю ліквідували о 09:38. До гасіння займання залучили 20 людей особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки.
Внаслідок пожежі постраждали 3 людини. Медичними працівниками їх госпіталізовано до Павлоградської лікарні інтенсивного лікування.

Швидка допомога відвезла 3 погорільців до Павлоградської лікарні інтенсивного лікування.

За попередньою інформацією, як пише 24 канал, загорілася нежитлова квартира, в якій мешканці зберігали непотрібні речі. Дитина гралася з сірниками, що і призвело до пожежі. Ця кімната вигоріла повністю, інші постраждали від води під час гасіння.
Тепер будівля на кілька днів залишиться без електрики. Соціальні служби планували розселити мешканців квартир, які постраждали від води, але вони відмовилися від допомоги.

Нагадаємо, 21 січня в Харкові у приватному притулку для старших людей спалахнула пожежа. У вогні загинуло 15 мешканців і ще п'ятьох госпіталізували. У пансіонаті доглядали за людьми з хворобами Альцгеймера, Паркінсона та тими, хто переніс інсульти. На момент пожежі там, за офіційною інформацією, перебували 33 людини. Відомо, що заклад працював нелегально.

Прокуратура з поліцією затримала чотирьох осіб у справі щодо трагедії: власник будівлі, адміністратор пансіонату, орендар і його дружина. Наразі правоохоронці перевіряють кілька версій пожежі. Це підпал, необережне поводження з вогнем в побуті та замикання електромережі.

В Україні 23 січня оголосили загальнонаціональну жалобу за 15 загиблими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus