USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Підгайцівській громаді стартував онлайн-фестиваль патріотичної пісні

22 Липня 2022 07:00
Аби збадьорити дух мешканців громади та захисників, які мужньо боронять рідну землю, КЗ «Центр культури, туризму, молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради започаткував онлайн-фестиваль патріотичної пісні.

Головний приз – запис пісні у професійній студії. Переможця обіцяють оголосити у День Незалежності України, повідомляють у Підгайцівській сільраді.

Участь у конкурсі, який триватиме з 20 липня до 20 серпня, можуть брати усі охочі жителі громади віком від восьми років.

Аби зареєструватися, учасник має надіслати свої дані (прізвище, ім’я, вік, місце проживання, номер телефону) та відео з записом свого виконання патріотичної пісні (тривалістю менш як 5 хвилин) на електронну адресу [email protected].

Дані та відео для участі приймають з моменту оголошення конкурсу до 3 серпня 2022 включно. Під час другого етапу відео публікують у мережі Facebook в загальнодоступній групі «КЗ «Центр культури, туризму, молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради» 4 серпня 2022 року, де всі глядачі зможуть переглянути та оцінити виконання учасників.

Визначення переможця відбудеться за допомогою голосування глядачів у групі. Переможе той конкурсант, відеозапис якого набере найбільшу кількість уподобань. Результати конкурсу оприлюднять 24 серпня на офіційній сторінці КЗ «Центр культури, туризму, молоді та спорту» Підгайцівської сільської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus