USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі – ДТП: бус з українцями злетів з дороги і врізався в зупинку

28 Жовтня 2019 17:53
У Польщі мікроавтобус з українцями злетів з дороги, є постраждалі.

ДТП сталася неподалік Стшелєц Опольських (Опольське воєводство) у неділю, 27 жовтня, близько 17:00 - пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на Faceebook-сторінку місцевої рятувальної служби.

Мікроавтобус Opel Vivaro, в якому їхало семеро громадян України, на швидкості вилетів з дороги, врізався в автобусну зупинку, після чого з’їхав у поле і кілька разів перекинувся.

Внаслідок аварії трьох українців госпіталізували, причому двох - з важкими травмами. Всі інші зазнали менш серйозних ушкоджень, тому лікарі та рятувальники обмежилися наданням їм допомоги на місці.

Розслідуванням причин ДТП наразі займаються правоохоронці. За словами водія, він втратив керування після того, як мікроавтобус під час руху несподівано підскочив. Можливо, наїхав на якийсь предмет на дорозі.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus