USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі двох українців засудили на 25 років за вбивство дівчини

24 Січня 2020 22:21
Двох українців засудили за вбивство в Польщі до 25 років в’язниці кожного. Вбивство сталося в 2017 році, коли дівчина попросила повернути їй позичені гроші, чоловіки задушили її й скинули її тіло в річку. Про це повідомляє Кореспондент kurierlubelski.pl у п’ятницю, 24 січня.

Вирок був винесений Окружним судом Замостя у справі про вбивство 26-річної дівчини 10 червня 2017 року. Троє чоловіків вбили свою знайому, з якою в той день відпочивали на природі недалеко від польського міста Грубешів.

Дівчина після випитого алкоголю почала вимагати від трьох співвітчизників повернути їй борг – перед цим вона позичила їм велику суму. Нагадування розлютило чоловіків, і вони вирішили вбити її – кредитора вивели «поговорити», в сторону від інших учасників пікніка. Після цього її затягнули в підвал і почали душити, а коли жертва знепритомніла, її загорнули в покривало і на автомобілі вивезли до ставка. Там прив’язали до її тіла 15-кілограмовий камінь і кинули у воду, а потім всі троє повернулися до компанії і повідомили іншим, що їх знайому «депортували, і в Польщу вона більше не повернеться».

Загиблу виявили через тиждень після вбивства, коли її тіло спливло на поверхню. Двоє підозрюваних були затримані через кілька годин – чоловіки піймалися на пункті пропуску на українському кордоні. Третій співучасник вбивства втік із Польщі раніше, і розшукати його поки що не змогли.

Суд вирішив дати їм по 25 років в’язниці кожного. Вирок ще не набрав чинності і, швидше за все, буде оскаржений: прокуратура вимагатиме довічного терміну, а адвокати – зменшення терміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 24 Січня 2020 22:59
В Польщі навіть вироки нормальні дають!
так таки так до Лучанин Показати IP 25 Січня 2020 10:03
А в нас максимум 8 за подвійне вбивство! А наводчик вогню на житлові квартали в Маріуполі де загинуло більше 3 десятків людей взагалі уже на свободі!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus