USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Польщі локомотив зіткнувся з потягом, є постраждалі

26 Лютого 2021 16:08
У Підкарпатському воєводстві (південний схід Польщі) на станції Гродзіско Дольне зіткнулися локомотив і потяг «Інтерсіті» сполученням Жешув-Щецін.

У результаті зіткнення, що трапилося о 06:30 (за київським часом) постраждали п’ятеро осіб, передає Укрінформ з посиланням на Rmf24.

Як інформується, винним є водій локомотиву, який мав перечекати проїзд пасажирського потягу на сусідній колії, але з невідомих причин виїхав на його колію. Відтак потяг «Інтерсіті» в’їхав в локомотив. В результаті зіткнення невеликі травми отримали два машиністи, а також троє пасажирів «Інтерсіті». Одного з пасажирів було відвезено до лікарні. Загалом у пасажирському потягу їхали 23 особи.

Читати ще: Без водійських прав і страховки: у Польщі п'яний українець в'їхав у магазин

Спеціальна комісія з’ясує причини аварії. Загалом, зіткнення не було значним, потяги не зійшли з рейок.
Як повідомлялося, найбільша залізнична катастрофа у новітній історії Польщі сталася у березні 2012 року поблизу станції Щекоціни на півдні країни. Тоді у зіткненні двох пасажирських потягів загинули 16 осіб, 57 зазнали травм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus