USD 39.56 39.90
  • USD 39.56 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

У Польщі перекинувся український автобус, 20 людей травмувалися

27 Січня 2024 11:34
Біля прикордонного переходу «Угринів-Долгобичув» з боку Польщі вранці 27 січня перекинувся автобус із 59 українцями.

Про це з посиланням на RMF FM, інформує «Європейська правда».

Автобус перекинувся близько 4:00 ранку під час повороту. У ньому на момент аварії перебували 59 громадян України та двоє водіїв (національність невідома, – ред.).

У результаті аварії 18 людей були доправлені до лікарень у найближчих містах. «Попередня інформація показує, що їхньому життю нічого не загрожує», – сказав Кшиштоф Томасяк, черговий воєводського штабу державної пожежної служби в Любліні.

На місці ДТП досі працюють екстрені служби, які з’ясовують подробиці аварії, пише RMF FM.

Речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко заявив, що аварія за участі автобуса української компанії сталась поблизу міста Грубешів, що в Люблінському воєводстві Польщі, передає Укрінформ повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

«Вночі поблизу населеного пункту Грубешів в Люблінському воєводстві сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса української компанії. За попередньою інформацією, двадцять українців отримали травми різнього ступеня тяжкості. Нині їх госпіталізовано, надається необхідна медична допомога», – зазначив Ніколенко.

Решті пасажирів надали притулок у школі в Долгобичуві, поки для них не організують заміну автобуса.

Читати ще: Двоє постраждалих, один загиблий: на Волині мікроавтобус злетів у кювет

Речник МЗС поінформував, що генеральне консульство України в Любліні взаємодіє із польськими правоохоронцями задля з’ясування всіх обставин ДТП, тримає на контролі лікування постраждалих громадян. Вирішується також питання надання перевізником іншого автобуса для пасажирів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus