USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі перекинувся автобус з українцями

7 Липня 2019 14:11
Український автобус потрапив в аварію у Польщі. ДТП сталася в неділю вранці на опольському відрізку автостради А4, повідомляє Польське радіо.

«11 людей отримали травми внаслідок аварії українського автобуса, який з’їхав у рів на опольському відрізку автостради А4. За інформацією представника Державної пожежної охорони, п’ять українців були доставлені до лікарень», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, автобус з українською реєстрацією, який їхав у напрямку Вроцлава, і яким подорожувало 37 пасажирів, включаючи одну дитину, з невідомих причин з’їхав з дороги і впав у канаву, а потім перекинувся.

Рятувальники, які прибули на місце, надали допомогу 11 постраждалим. П’ять із них були доправлені до лікарень. Автомагістраль була закрита на час приземлення вертольотів Повітряної служби порятунку.

За інформацією Головного управління національних доріг та автомагістралей в місті Ополє, автобус витягли з кювету. Пасажирів автобуса розміщено в найближчій школі.

Як пише Укрінформ, прибувши до поліцейського відділення, 50-річний водій зізнався, що заснув і прокинувся лише під час зіткнення із землею. Водій був тверезий. У автобусі перебували 37 громадян України - 35 пасажирів і два водії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Водій Показати IP 7 Липня 2019 15:10
Скажу так,Українськи перевізники не дотримуються робочого часу водіїв, автобуси технічно не справні, а ці що їздять по Украіні, взагалі капсули смерті, власники витягують по максимому, з машин. Люди не раджу нікому їздити тими автобусами
Я Показати IP 7 Липня 2019 20:39
Може й так...але ніхто ні від чого не застрахований....людський фактор ще до всього плюс- хворий, заснув, розгубився, задивився, і т.д і на справному бусі і автомобілі.... ніхто ні від чого не застрахований...
анонім Показати IP 8 Липня 2019 09:23
якщо водій заснув то був втомлений. або віддихни або заміну собі бери..Не картоплю ж везете, а людей!!!!! всіх грошей не заробите. а життя собі і людям покалічити можете.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus