USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Польщі після пологів померла українка: тіло дитини знайшли у криниці

7 Травня 2020 14:40
Українка приїхала до Польщі на сезонні роботи, але померла після прихованих пологів. Перед цим жінка могла вбити новонароджену дитину.

Про це пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на gostynin24.pl.

Трагедія сталася в селі Чижев Гостинінського повіту (Мазовецьке воєводство).

Місцеві жителі поскаржилися на дивний запах води з криниці. Як потім виявилося, на дні знаходився труп новонародженої дитини в стані розкладу.

Наразі слідство проводить окружна прокуратура в Плоцьку. Деталей того, що сталося поки не розголошують. Розтин тіла має відбутися сьогодні, 7 травня, можливо, він дасть відповіді на низку питань слідчих. Однак правоохоронці схиляються до версії, що дитину народила 25-річна громадянка України, яка раніше приїхала до Польщі на сезонні роботи.

За півтора тижні до цього жінка померла на території фермерського господарства. Медики встановили, що причиною її смерті стала значна втрата крові навколо статевих шляхів.

За попередньою інформацією, українка працювала на сезонних роботах разом з матір'ю. Вони навіть проживали в одній кімнаті, однак матір начебто не знала про вагітність доньки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Травня 2020 18:22
таке вже понаписували! проживали в одній кімнаті, однак матір начебто не знала про вагітність доньки?
Баба Ганя Показати IP 8 Травня 2020 08:03
Ті наймити вже прямо як худоба стали, українців за л*йно матимуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus