USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Польщі скасували обов’язкове носіння масок на вулиці

1 Червня 2020 12:16
У Польщі розпочався черговий етап пом’якшення обмежень, запроваджених через епідемію COVID-19. Зокрема, з суботи скасовано обов’язок одягання масок на вулиці.

Про це повідомляє Польське радіо.

За словами прем’єра Польщі Матеуша Моравецького, після скасування обов’язкового носіння масок людей просять зберігати двометрову дистанцію в громадських місцях.

«Це правило поширюється на простір просто неба, але і на закриті приміщення, де можна буде безпечно зберігати дистанцію, якщо для цього будуть відповідні умови».

Моравецький додав, що коли дві людини будуть йти близько один до одного, то для таких випадків носіння масок рекомендується і надалі.

Водночас маски не потрібно буде одягати в ресторанах, коли клієнти вже займуть місця за своїми столиками. У магазинах, громадському транспорті та релігійних спорудах маски і надалі будуть обов’язковими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus