USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Польщі скасували обов'язковий карантин для іноземців

23 Січня 2021 20:38
У Польщі при перетині кордону скасували обов’язковий карантин для іноземців за наявності негативного тесту на коронавірусну інфекцію Covid-19.

Про це повідомляє Dziennik Ustaw, передає Gazeta.ua.

Видання опублікувало відповідне розпорядження, де вказало в яких випадках звільнятимуть від карантину.

«Людина, яка має негативний результат тесту на Covid-19, результат якого був отриманий не пізніше, ніж за 48 годин до моменту перетину кордону, звільняється від проходження карантину (самоізоляції)», – повідомляється в документі.

Документ з тестом на коронавірус повинен бути польською або англійською мовами. Проте в документі не вказано, яким повинен бути тест: ПЛР або на антитіла.

Новий пункт, що звільняє від проходження карантину при наявності тесту, поширюється на перетин зовнішнього і внутрішнього кордонів.

Розпорядження набирає чинності з 23 січня.

Нагадаємо, опівночі 25 січня закінчується локдаун і Україна повернеться до обмежень «помаранчевої» зони. Це означає, що почнуть працювати непродовольчі магазини, кафе, ресторани, торгово-розважальні центри, але з карантинними обмеженнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
стара Пєрдола Показати IP 24 Січня 2021 11:46
Заробітчан бракує ? Нема кому батрачити ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus