USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Польщі судять трьох українців за вбивство поляка під магазином

22 Лютого 2020 20:25
Трьох громадян України звинувачують у побитті та вбивстві. Чоловіки під час досудового слідства зізналися у скоєному та пояснили свою точку зору на те, що сталося.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на se.pl, справу почав розглядати Окружний суд у Гожуві Великопольському.

Трьох громадян України звинувачують у побитті та вбивстві. Чоловіки під час досудового слідства зізналися у скоєному та пояснили свою точку зору на те, що сталося.

Інцидент мав місце у квітні 2019 року в місті Гожув Великопольський. Один із обвинувачених перебував у магазині, де його почали зачіпати четверо місцевих жителів. Слідство встановило, що один із поляків під час словесної перепалки вдарив громадянина України в обличчя.

Українець повернувся додому, де разом з братом та ще одним співвітчизником вирішили помститися. Уже втрьох знову вирушили до магазину й побачили неподалік четвірку кривдників. Напали на них, в тому числі із застосуванням ножа. Одному з поляків завдали важкого поранення, внаслідок якого він помер у лікарні.

Слідство встановили, що на момент інциденту всі його учасники були нетверезими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Психопланетарій, Лип Показати IP 24 Лютого 2020 13:55
Впаяти цим українцям на всю катушку, років так по 25, без права на амністію. Другий такий самий українець може вже не поїде до ЄС, а буде вдома десь під селом в Любешівському районі рибу ловити та сидіти біля своїх дітей і не вештатись без діла по Європі, якщо не вміє цивілізовано себе поводити або до 30 років мати з батьком не надали культурного виховання.
Бульба Показати IP 24 Лютого 2020 19:50
Жахи... мої прогнози збуваються!!! Україна перетвориться на жебрацьку теріторію пошматовану сусідніми державами!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus