USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Польщі в лісі знайшли мертвим 20-річного мігранта з Сирії: біженці знову штурмували кордон

13 Листопада 2021 11:50
У Польщі біля села Вілька Терехівська у лісі знайшли мертвим 20-річного мігранта з Сирії. Причини смерті чоловіка встановить експертиза.

Про це повідомляє поліція Підляшшя, пише ТСН.

«Вчора в лісі неподалік кордону у Вільці Терехівській було виявлено труп 20-річного сирійця. Розслідування, проведені на місці, де було знайдено тіло, не дозволили однозначно встановити причину смерті», – повідомили у поліції Підляшшя.

У поліції додали, що тіло знайшов під час огляду працівник лісового господарства. Під час огляду тіла правоохоронці знайшли паспорт покійного.

Польське видання wiadomosci.onet.pl повідомляє, що це вже не перша смерть серед мігрантів на польському кордоні. Раніше там виявили тіло 16-річного громадянина Іраку.
Також у Польщі повідомляють, що в ніч проти 13 листопада мігранти з білоруської сторони намагались прорватись через кордон. Їх було орієнтовно 100 осіб. Проте побачивши поліцейських, солдатів та працівників прикордонної служби, мігранти втекли вглиб лісу.

Нагадаємо, у Луцьку відбудеться велика нарада, на якій будуть вирішувати питання щодо міграційної кризи, створеної на польсько-білоруському кордоні. Зустріч запланована на неділю, 14 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus