USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Польщі в українки з двома дітьми вкрали майже 90 тис. грн та спалили паспорти

27 Листопада 2022 15:52
У польському місті Гура родину з України пограбували, а щоб замести сліди злочину крадій спалив викрадені документи родини.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на тамтешню поліцію.

Виявилося, що інцидент стався рано-вранці, близько 4:00, коли 38-річна українка та двоє її синів 10 та 11-річного віку саме збиралися повернутися в Україну.

Жінка замовила таксі до залізничної станції і переносила речі до автівки з помешкання. У цей момент до одного із дітей підбіг молодик, який намагався вихопити з рук хлопчика рюкзак. Зробити це йому не вдалося і він схопив сумку, яка була поруч, та втік.

З’ясувалося, що саме в тій сумці були не тільки квитки на потяг і їжа в дорогу, а й гроші (2200 доларів США (81 218 грн) та 200 євро (7 689 грн). Також там були документи, зокрема, довідки хлопчика, який лікується від онкологічної хвороби.

Одразу після цього жінка звернулася до поліції. Тамтешнім правоохоронцям вдалося знайти крадія. Ним виявився 18-річний місцевий мешканець, який вже мав проблеми із законом.

Під час обшуку в його оселі знайшли та вилучили вкрадені гроші. Проте зловмисник встиг спалити всі документи родини. Наразі злодія зобов’язали з’являтиметься в повітовому управлінні поліції тричі на тиждень для відмітки про нагляд. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Потерпілій частково відновити втрачені документи допомогли правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 27 Листопада 2022 16:15
Може то було своєрідне застереження, що ще зарано повертатись. Якщо там є де жити і є за що, то чого не побути в безпеці, а зараз сюди на зиму тягнути дітей в невідомість?
астролог Показати IP 27 Листопада 2022 17:52
Дуже своєрідне застереження... А ще треба кожен вечір дивитись на розташування зірок на небі. Штудіювати гороскопи і потім робити плани на наступний день
Та до астролог Показати IP 27 Листопада 2022 20:33
звісно, такого ніколи не було ще, коли людина з хати вийшла пізніше, бо раптом двері заклинило, чи кран прорвало і через те жива-здорова залишилась, бо запізнилась і не сіла в автобус, що в аварію потрапив. Чи не поїхала, не полетіла через непередбачувану перепону туди де сталась катастрофа чи катаклізм і таким чином уникла проблем. А що в країні де йде війна і буває в день по сто ракет випускають небезпечно, то це і будь-який гороскоп скаже, якщо матеріальна очевидна реальність чомусь не зрозуміла.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus