USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Польщі власниця підприємства вивезла українця помирати у ліс

24 Червня 2019 17:20
До п’яти років позбавлення волі загрожує власниці польського підприємcтва, яка вивезла знепритомнілого під час роботи українця до лісу і там його залишила.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Gazeta Wyborcza.

36-річний українець працював на підприємстві з виробництва трун неподалік міста Новий Томишль. Тіло чоловіка знайшли лісники неподалік міста Вонгровєц у Великопольському воєводстві.

«Поліцейські з’ясували, що у спекотний день чоловіку стало погано на роботі і він знепритомнів. Коли інші працівники повідомили власниці, вона заборонила викликати карету швидкої допомоги і наказала всім йти додому. Потім виявилося, що непритомний чоловік зник з терену закладу. Не було його також вдома, де мешкав. За дивних обставин зник також один з українців, який з ним мешкав і працював», – сказав речник великопольської поліції Анджей Боровяк.
Він додав, що «після вивчення усієї інформації та домовленостей з прокуратурою поліцейські вирішили затримати власницю фірми. Жінку взяли під варту. Правоохоронці почали також розшукувати українця, який зник після інциденту. За декілька днів вони виявили його в одному з гостелів в Ломжі».

За інформацією Боровяка, докази та інші матеріали дали підстави для висунення власниці закладу обвинувачення у ненаданні допомоги непритомному чоловіку, а також ненавмисному спричиненні смерті. За це їй загрожує до п’яти років ув’язнення. Подібне покарання загрожує затриманому громадянину України, який, знаючи обставини інциденту, переховувався та приховав інформацію, перешкоджаючи слідству.

Померлий Василь Чорней не хворів, раніше не втрачав свідомості, у нього не було епілепсії, каже його дружина Наталія. В Україні троє його неповнолітніх дітей залишилися без батька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олег Показати IP 24 Червня 2019 17:53
От вам i Европа
Viking до Олег Показати IP 24 Червня 2019 18:43
І за такий злочин до 5 років тюрми ... ????
Анонім до Олег Показати IP 24 Червня 2019 19:53
От вам і друзі поляки
777 Показати IP 24 Червня 2019 18:39
а кто рабов лечит? или считает за людей?
Анонім Показати IP 25 Червня 2019 00:21
Ось тобі і польща, і заробітки. І українці пруть туди валом.
ан Показати IP 25 Червня 2019 09:20
ну всі ж в європу хотіли . а в європи запитали чи вона хоче нас ? як рабів-так . яких навіть лікувати не треба. це жах. і тільки 5 років! . гуманно! за собаку більше дадуть. а то людина !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus