USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Польщі заробітчанин з України вчинив самогубство

14 Серпня 2018 16:37
Українець, який потрапив до міської лікарні після нещасного випадку на роботі, з невідомих причин повісився у палаті, передає Польське радіо.

У міській лікарні в Ольштині Вармінсько-Мазурського воєводства повісився 59-річний громадянин України. За словами місцевих ЗМІ, українець не мав страхування і боявся депортації в Україну. Справу вивчає прокуратура.

За інформацією видання «Gazeta Olsztyńska», громадянин України був госпіталізований у день, коли він мав на полі замінити свого брата. Унаслідок нещасного випадку на роботі чоловіку розчавило таз. У лікувальному закладі він провів декілька днів.

Трагедія сталася уранці. Українець повісився у палаті для хворих. У лікарні він зрозумів, що не має страхування, а наслідком цього можуть бути великі фінансові витрати на лікування та депортація на батьківщину.

Правоохоронці допитали персонал лікарні. Ніхто з працівників закладу не знає, що могло стати причиною самогубства українця. Про смерть чоловіка повідомлено Посольство України у Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
zlotniy Показати IP 15 Серпня 2018 00:38
Невже так важко зробити страховку? Чи ще може не був офіційно влаштований? Але все-одно, як на мене це не привід щоб таке зробити, можливо були інші причини...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus