USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Полтаві дівчина з арбалетом увірвалася в школу і поранила двох учителів

6 Вересня 2021 12:49
У Полтаві дівчина увірвалася на подвір'я школи та поранила з арбалета двох вчителів.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Полтавській області.

На території загальноосвітньої школи № 11 у Полтаві невідома дівчина поранила двох вчителів. Подія сталася сьогодні о 10:30. Для з’ясування обставин події на місце прибула слідчо-оперативна група поліції.

За попередньою версією, на територію школи зайшла невідома, яка з арбалета поранила двох вчителів. Поліцейські встановили особу правопорушниці. Нею виявилася місцева дівчина, 2002 року народження.

Вона почала стріляти у людей навколо.

«Із зеленим волоссям, схожа на персонажа з мультфільму в стилі аніме» – так описують дівчину, яка зі зброєю в руках сьогодні увірвалася до школи. З арбалетом через плече, вона почала хаотично стріляти врізнобіч. Одна зі стріл наскрізь пробила руку одній із вчительок цієї ж школи. Поранено ще одного педагога.

Наразі вона надає свідчення слідчим.

Обставини та мотиви протиправної діяльності фігурантки з’ясовуються. За однією з версій слідства, жінка психічно хвора.

Потерпілим надається медична допомога.

Як інформує Полтавщина, що дівчина вчилася у цій школі до 4 класу. Під час затримання у неї були помітні порізи на руках. Правоохоронці в даний час визначають, чи знаходилася дівчина в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.
За фактом нанесення тілесних ушкоджень двом педагогам школи № 11 міста Полтави слідчими поліції під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 та частиною 2 статті 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігурантку затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанка Показати IP 6 Вересня 2021 13:05
Коли вже нарешті школи і садочки будуть мати охорону,таку,як банки і супермаркети??????? Там не консерви і гроші,там діти наші!!!!
Тарас до Лучанка Показати IP 6 Вересня 2021 13:19
якщо ви готові платити щомісяця за охорону то чому б ні. Зазвичай у батьків 5 грн на штори випросити важко
Лучанка до Тарас Показати IP 6 Вересня 2021 14:31
В порівнянні з тими коштами,що здаємо в нікуди,по 10 грн з учня в місяць!!! і була б достойна охорона
Кравчука Показати IP 6 Вересня 2021 13:22
Цe питання трeба піднимати батькам і нeгайно, охорона, відeонагляд, закрити цeнтральні двeрі во врeмя уроків.Збірайтe гроші на бeзпeку дітeй, а нe на “чeртзнащe”.З таким прогрeсом хворих на голову , за дітeй страшно
Анонім до Кравчука Показати IP 6 Вересня 2021 23:04
не плутай дятел безпеку дітей яким ніхто не погрожував і не погрожує! тут була загроза не без причини очевидно горе-вчителям здирникам і охорону собі хай наймають такі вчителі за свій кошт а не з кишень батьків учеників!
Полішук Показати IP 6 Вересня 2021 13:41
А чому охоронець не пристрелив терористку, навіщо він тоді в школі такий потрібен?
morpheus до Полішук Показати IP 6 Вересня 2021 14:23
Охоронець? Максимум у наших школах на варті безпеки це бабця "божий одуванчік" , яка на посаді прибиральниці здебільшого.
ОГО Показати IP 6 Вересня 2021 22:53
Поранила не без причини вчителів-здирників! І не приписуйте тут дітей ЯКИМ НІХТО НЕ ПОГРОЖУЄ! Чому батьки повинні платити щей за охорону вчителів-хапуг від учеників?Хай справедливі оцінки ставлять учням за знання і поважливо ставляться до учнів, а не за хабарно здерті гроші, і ніхто за справедливі оцінки на них не нападе!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus