USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Полтаві школяр-боксер лупцював нетверезого чоловіка та знімав на телефон: потерпілий помер у лікарні

1 Грудня 2020 16:25
Суд у Полтаві відправив під нічний домашній арешт школяра, підозрюваного у вбивстві нетверезого чоловіка на зупинці громадського транспорту.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на поліцію Полтавської області.

Зазначається, що інцидент стався ще в середині жовтня.

«За версією слідства, 16-річний полтавець наніс тілесні ушкодження місцевому 46-річному чоловікові, який від отриманих травм помер у лікарні», - йдеться в повідомленні

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 119 (вбивство з необережності) Кримінального кодексу України, призначено низку експертиз.

У мережі з'явився відеозапис, на якому хлопець, який назвався представником Нацдружини Едуардом, б'є чоловіка на очах у свідків, звинувачуючи його в наркотичній залежності.

Відео знімав сам хлопець на мобільний телефон.

Увага! Відео не рекомендується до перегляду вразливим людям, вагітним та неповнолітнім!


Як зазначається у сюжеті програми «Свідок» на каналі НТН, потерпілий помер у лікарні через 10 днів, не приходячи до тями.

Підліток же, як з'ясувалося, займається тайським боксом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Монархіст Показати IP 1 Грудня 2020 16:39
На 1.12 "Я представитель Нацианальных дружин..." От і вища раса підросла... Хто з українців готовий стати наступною мішенню для таких спортсменів, а по-факту офігєвшої від безкарності гопоти?
Василь Показати IP 1 Грудня 2020 16:49
Хлопець-вбивця знімає відео як вбиває,хизується що він із нацкорпусу і йому нічого не буде а потім його відпускають під домашній арешт!!! Мої співчуття рідним. Дуже шкода дитину яка залишилась сиротою.
123 Показати IP 1 Грудня 2020 17:06
Вбивство з необережності ? Це якійсь жарт....необачно затовк до смерті ...товк , товк і слухав чи дихає ! Виродок !
Монархіст Показати IP 1 Грудня 2020 17:07
Доповню деталями з інших ЗМІ: "Потерпілого звати Олександр Сіренко. Йому було 47 років. Він працював системним адміністратором у Полтавському управлінні геофізичних робіт. Також Олександр займався ремонтом комп’ютерів. Вдома в нього залишилася дружина і неповнолітня донька. Його знайомі розповідають, що не помічали, що Олександр вживає наркотики. І в такому стані, як на відео, його бачать вперше. Судмедексперти мали визначити — чи є в крові загиблого наркотичні речовини чи алкоголь. Поки поліція не повідомляє результати експертизи. Як з’ясували журналісти PTV, Олександр Сіренко раніше був військовим, після цього працював в пенітенціарних органах. Друг загиблого розповів, що Олександр був миролюбною людиною, не пив і не приймав наркотиків. Незадовго до конфлікту з Пятаком у Сіренка померла матір — це стало причиною нервового зриву, саме тому він і міг випити." За вбивство - домашній арешт... На таких от умовах: "Юнакові повідомили про підозру та посадили під нічний домашній арешт. Йому заборонено виходити з будинку з 21-ї до 6-ї години. На суді хлопець пояснив, що він бере участь у спортивних змаганнях, а тому може виїжджати на змагання в нічний час." Менти - безхребетні м**зі, слів культурних вже нема... :(( На відео видно що саме школота спровокувала бійку (коли потерпілий відійшов, вбивця його наздогнав). Яке нах вбивство з необережності ? Малолітній поцик свідомо шукав того, хто не міг дати йому належного відпору. Шукав, провокував, ображав, розпочав бійку, вбив. Оте малолітнє бидло звати Едуард П'ятак. На фото: https://i1.poltava.to/uploads/2020/11/2020-11-30/pyatak-2.jpg
скептик Показати IP 1 Грудня 2020 17:15
ст.115 ККУ Умисне вбивство
Галушка из навоза Показати IP 1 Грудня 2020 19:33
Шарий командировал своих адвокатов.
Монархіст до Галушка из навоза Показати IP 1 Грудня 2020 20:18
Коли ти або хтось з твоїх близьких опиниться на місці Сіренка теж будеш про адвокатів Шарія кричати?
1234 до Монархіст Показати IP 2 Грудня 2020 11:07
відправив адвокатів, аби захищати родину Сіренка і аби малолітню ск*тину посадили врешті
Монархіст до 1234 Показати IP 2 Грудня 2020 15:16
Важливе уточнення. Без нього повідомлення, на яке я відповідав, набуває іншого змісту.
Анонім Показати IP 1 Грудня 2020 20:31
Едуард П,ятак із нацкорпусу вбив Олександра Сіренка.
* Показати IP 2 Грудня 2020 12:52
В тюрму цього виродка і тих, хто так повплияв на його неукрєпший мозок. Ті "нацкорпусівці" постійно провокують і впевнені в безнаказаності!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus