USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У померлої в Івано-Франківську породіллі підтвердили коронавірус

1 Квітня 2020 11:01
У породіллі, яка вчора померла після того, як в неї різко піднялася температура, діагностували коронавірус.

Про це мер міста Руслан Марцинків заявив у своєму відеозверненні на Facebook, передає ТСН.

«Сьогодні у нашій області ми маємо підтверджений 41 випадок (коронавірусу – ред.), з них 3 – летальні. Вчора було підтверджені 5 випадків, з них один летальний. Мова про ту жінку, яка померла у пологовому будинку: на жаль, підтверджений коронавірус. Зараз в обласному перинатальному центрі працюють над тим, що робити далі, які заходи робити», – зазначив він.

Як повідомлялося, в Івано-Франківському пологовому померла породілля, в якої підозрювали коронавірус. Шпиталізували жінку до реанімації планово, ще 10 березня і без жодного симптому коронавірусу. Але позавчора в неї піднялася температура, з’явився кашель, ускладнилося дихання. Тільки тоді жінка зізналася лікарям, що нещодавно повернулася з Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus