USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У поминальні дні поліція посилить перевірки біля кладовищ

10 Травня 2024 15:07
Правоохоронці закликали українців бути обережними на кладовищах, обмежити час перебування, а також пам’ятати, що є регіони в яких діє вибіркова заборона на відвідування кладовищ

Про це повідомила заступниця начальника Департаменту комунікацій Національної поліції Юлія Гірдвіліс в ефірі телемарафону.

За її словами, правопорядок забезпечуватимуть 12 тисяч поліцейських.

Зазначається, що в регіонах поминальні заходи відбудуться на більше ніж 9000 кладовищ.

Правоохоронці можуть здійснюватимуть вибіркові перевірки з метою виявлення підозрілих осіб, які можуть вчиняти правопорушення або провокації.

«Окремо хочемо наголосити, що відвідувати у ці дні кладовища або ні – це вибір кожного. Але ми повинні розуміти, що це є відкрита місцевість. Це підвищений ризик. І укриттів, на жаль, поряд там немає», – сказала Гірдвіліс.

Читати ще: У Провідну неділю в Луцьку збільшать кількість громадського транспорту для доїзду на кладовища

Представниця поліції закликала українців бути обережними на кладовищах, обмежити час перебування, а також пам’ятати, що є регіони в яких діє вибіркова заборона на відвідування кладовищ. Це Житомирська, Донецька, Херсонська та Харківська області. Усі інші кладовища в регіонах, наприклад на Чернігівщині, визначена конкретна кількість тих місць, куди люди можуть прийти і де може бути безпечно.

Зауважимо, Патрульна поліція України на Великдень отримала 7753 повідомлення про вчинення правопорушень. Найбільш поширеними були ДТП, вчинення хуліганства, крадіжка, конфлікт, порушення правил дорожнього руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
О. Бендер Показати IP 10 Травня 2024 20:58
Маячня від влади.
мда до О. Бендер Показати IP 11 Травня 2024 10:18
Ххіба ви не розуміете ,за для чого ці перевірки? На наших очах проводиться гіноцид чоловічого населення Укоаїни..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus