USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У пожежі на Волині згорів 24-річний хлопець

9 Грудня 2020 09:43
У селі Микове Ківерцівського району під час пожежі виявили тіло чоловіка. Загалом за добу на Волині виникло 5 пожеж.

Про це повідомляє пресслужба У ДСНС у Волинській області.

Пожежа сталася 8 грудня. До служби 101 від громадянки надійшла інформація, що під час пожежі, що трапилася у селі Микове Ківерцівського району, виявлено тіло громадянина К. Михайла 1996 р.н. Ймовірна причина пожежі – необережність під час куріння загиблого. Пожежно-рятувальні підрозділи не викликалися.

Того ж дня о 05:25 рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі Управління ДСНС у Волинській області ліквідували загорання житлового будинку на вулиці Миру. Пожежа локалізована о 05:33, ліквідована – 05:41. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.

О 09:41 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на п’ятому поверсі багатоквартирного житлового будинку на вулиці Захарова в Луцьку. О 09:45 до місця події прибули рятувальники 1-ї та 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин Управління ДСНС України у Волинській області. З’ясувалося, що пожежа виникла на відкритому балконі – горіло сміття та речі домашнього вжитку. Працівники ДСНС о 09:47 локалізували загорання, о 09:48 – ліквідували. Завдяки оперативному реагуванню вогнеборців вдалося запобігти розповсюдженню полум'я на сусідні балкони. Причина пожежі встановлюється.

О 12:57 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в смт Мар’янівка Горохівського району. За викликом прибув черговий караул 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Горохів Управління ДСНС України у Волинській області та місцева пожежна охорона села Мар’янівна. Завдяки злагодженим діям вогнеборців вдалося оперативно ліквідувати загорання та врятувати будинок від знищення вогнем: о 13:20 пожежа локалізована, о 13:50 – ліквідована. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

До служби 101 надійшло повідомлення про пожежу дерев’яного житлового будинку в селі Воротнів Луцького району. На місце виклику о 19:17 прибули рятувальники 1-ї та 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин Управління ДСНС України у Волинській області, які о 20:24 локалізували пожежу, а о 20:54 ліквідували її. Ймовірна причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Також о 19:01 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу цегляного житлового будинку в селі Римачі Любомльського району. На гасіння прибули працівники 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомля Управління ДСНС у Волинській області та 24-го Державного пожежно-рятувального поста. Пожежа локалізована о 19:23 ліквідована – 19:40. Ймовірна причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки монтажу димаря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus