USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У протесті «жовтих жилетів» у Парижі взяли участь від 14 до 30 тисяч людей

5 Лютого 2019 23:43
Демонстрація профспілок і «жовтих жилетів» у Парижі зібрала від 14 до 30 тисяч протестувальників.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на BFMTV.

За даними фірми Occurrence, яка займалася підрахунком числа протестувальників для французьких медіа, в акції взяли участь 14 тисяч людей. Префектура поліції нарахувала 18 тисяч учасників, а профспілка CGT, яка є одним з організаторів, заявила про 30 тисяч учасників демонстрації.

Демонстрація, організована французькою профспілкою CGT, до якої вперше приєдналися «жовті жилети», проходила у вівторок в Парижі і в інших містах.

Серед вимог учасників акції – підвищення мінімальної оплати праці на 20%, рівна зарплата для жінок і чоловіків, проведення податкової реформи, розвиток державних служб, справедлива екологічна реформа.

Як повідомлялося раніше, французькі «жовті жилети» у суботу, 2 лютого, знову вийшли на вулиці, щоб утримати тиск на уряд президента Еммануеля Макрона 12-й вихідний день поспіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus