USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Пуерто-Ріко сталася серія землетрусів, є загиблі

8 Січня 2020 09:23
Губернатор Пуерто-Ріко Ванда Васкес ухвалила рішення ввести надзвичайний стан на території острова після кількох землетрусів, що сталися з початку року. Про це повідомляє Сегодня з посиланням на місцеву газету Nuevo dia.

«Надзвичайний стан оголошено на всій території Пуерто-Ріко для усунення всіх загроз життю людей і шкоди, завданої інфраструктурі і майну внаслідок недавньої сейсмічної активності», – наводить видання її слова. Вона повідомила, що Національна гвардія вже займається розбором завалів, а також закликала громадян повідомляти про будь-які рухи ґрунту. Губернатор зазначила, що щонайменше майже 250 осіб залишилися без даху.

З 5 січня в районі Пуерто-Ріко трапилися щонайменше три землетруси, магнітуда кожного з яких перевищила 5,7. Сотні будівель виявилися пошкодженими, основні дороги заблоковані, сталися масові відключення електрики.

Як повідомила газета The Washington Post, щонайменше одна людина загинула.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus