USD 39.80 40.18
  • USD 39.80 40.18
  • EUR 40.00 40.15
  • PLN 9.86 10.00

У Раді анонсували прийняття законів щодо реформи ВЛК

1 Вересня 2023 09:46
До кінця поточного року Верховна Рада ухвалить весь пакет документів щодо комплексної реформи військово-лікарських комісій (ВЛК).

Про це сказав голова фракції Слуга народу, член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Давид Арахамія в ефірі телемарафону, передає Кореспондент.

«Ми хочемо провести комплексну реформу, яка зробить проходження ВЛК дуже зручним для тих, кому це справді потрібно. Водночас ті, хто за гроші хочуть купити собі результат, не зможуть цього зробити... Ми вже ухвалили два закони, але весь пакет містить декілька документів. Я думаю, що до нового року весь пакет документів уже буде ухвалено», – заявив він.

За словами Арахамії, комплексна реформа військово-лікарських комісій зробить систему зручнішою для пацієнтів й усуне корупційні ризики.

Він нагадав, що питанням роботи ВЛК було присвячено декілька засідань і робочої групи, і профільного комітету. Триває співпраця з декількома волонтерськими та ветеранськими організаціями.

Читати ще: На Волині забезпечили проходження ВЛК у цивільних закладах медицини на 100%, – Зеленський

30 серпня Президент Володимир Зеленський провів засідання РНБО щодо роботи військово-лікарських комісій і підсумків їх перевірок по всій країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Поділити пиріг Показати IP 1 Вересня 2023 13:46
Яким боком "Триває співпраця з декількома волонтерськими та ветеранськими організаціями"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus