USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«У Раді дівчата також більше стараються»: Разумков відвідав військовий ліцей у Луцьку

21 Квітня 2021 15:49
Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, перебуваючи із робочим візитом у Луцьку, відвідав Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Очільник парламенту прибув до навчального закладу 21 квітня близько 11:50.

Нагадаємо, 21 квітня Дмитро Разумков завітав на Волинь, розпочавши свій візит з Волинської обласної ради та взявши участь в роботі сесії. А згодом разом із керівником облради Григорієм Недопадом та міським головою Луцька Ігорем Поліщуком високопосадовець вирушив до Волинського обласного перинатального центру, потім – до Волинського військового ліцею, що знаходиться на вулиці Стрілецькій, 6 у Луцьку.
Під час візиту голови Верховної Ради України до навчального закладу були присутні і волинські нардепи Вячеслав Рубльов та Ірина Констанкевич.

«Ваш навчальний заклад з великою історією, а випускники показали себе з найкращої сторони. Сьогодні вони демонструють героїзм та щиру любов до Батьківщини. Ми всі добре знаємо про ліцеїста Павла Чайку з Миколаєва, який отримав звання повного кавалера ордена «За мужність». І наймолодший Герой України Василь Тарасюк також є вихідцем із цих стін», – звернувся очільник парламенту до вихованців навчальної установи. Він побажав ліцеїстам патріотизму та героїзму, щоб вони демонстрували таку ж любов до Батьківщини, як і ті випускники, які отримали високі звання на рівні держави, але щоб все це вони могли робити в мирній Україні і працювати на її користь.
Опісля Дмитро Разумков разом із делегацією вирушив до приміщення ліцею, аби оглянути заклад із середини та поспілкуватися з учнями та викладачами.
Знайомство голови ВРУ з навчальним закладом розпочалося із огляду казарм, під час якого начальник Павло Боснюк розповів високопосадовцю про те, що серед випускників ліцею – більше 270 офіцерів, які отримали державні відзнаки та нагороди.

«З початку існування закладу із його стін випустили 3310 випускників, із низ 2504 станом на сьогодні або проходять військову службу на офіцерських засадах, або ж навчаються у вузах сектору оборони нацбезпеки. Цього року ліцей здійснює випуск 367 дітей. 283 із них уже оформили особові справи, тож в перспективі підуть служити у ЗСУ 30% випускників, у Міністерство внутрішніх справ – 30%, у СБУ, Національну гвардію, поліцію, державну прикордонну службу України, ДСНС тощо», – зазначив Павло Боснюк.
Він додав, що нинішній керівник патрульної поліції України, генерал поліції ІІІ рангу Олександр Фацевич – також випускник військового ліцею у Луцьку.

Після цього Дмитру Разумкову показали навчальні аудиторії, спортзал, танцювальний зал, басейн тощо.
Під час огляду начальник ліцею Павло Боснюк зауважив, що станом на сьогодні у ліцеї навчається 30% дівчат.

«В основному після завершення навчання вони йдуть служити в Національну поліцію. У дуже багатьох сегментах дівчата більш конкурентні. Вони більш старанні та відповідальні. Хлопці у цьому їм програють», – зазначив Павло Боснюк.
«Як і у Верховній Раді! Та сама картина!» – віджартувався Разумков.

Насамкінець від імені всіх учнів та викладачів Павло Боснюк подарував голові парламенту на згадку про візит військову форму ліцеїста.
Вікторія СЕМЕНЮК

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 21 Квітня 2021 17:33
Звісно в раді дівчата більше стараються! Як там кажуть, " баба робоча, як корабельна сосна"!
Лучанка Показати IP 21 Квітня 2021 18:43
Не те що сьогоднішні чоловіки
Мурсель до Лучанка Показати IP 21 Квітня 2021 22:19
Пані, та ви сексистка))
Анонім до Мурсель Показати IP 22 Квітня 2021 21:20
А може ту пані ніхто не задовольняє...от і ходить така сердита.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus