USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Ратному вимагають упорядкувати протирадіаційне укриття

13 Вересня 2022 19:43
Прокурори Ковельської окружної прокуратури звернулися до Волинського окружного адміністративного суду із позовом в інтересах держави в особі ГУ ДСНС в області та Ковельської районної військової адміністрації, аби визнати протиправною бездіяльність та зобов’язати Управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради привести у стан готовності захисну споруду, яка перебуває в їхньому користуванні.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

Через бездіяльність балансоутримувача та власника у воєнний час укриття в комунальному закладі «Центр культури та дозвілля Ратнівської селищної ради», пристосоване під протирадіаційне, не готове до повноцінного використання як споруди цивільного захисту – є проблеми з каналізацією, санвузлами, водопостачанням, вентиляцією, доступом осіб з інвалідністю, опаленням, системою зв’язку та оповіщення тощо.

Попри те, що Ковельська РВА неодноразово ухвалювала рішення, яким зобов’язувала балансоутримувача до визначеного терміну привести укриття до ладу, захисна споруда досі не готова повноцінно виконувати свої функції.

Тому прокурори в суді вимагатимуть упорядкувати укриття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus