USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У районі на Волині викрили дві незаконні АЗС

28 Липня 2020 11:07
У рамках операції «Акциз-2020» співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області спільно з працівниками управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДПС у Волинській області припинено безліцензійну діяльність двох пунктів реалізації пального.

Про це повідомляють в ГУ ДФС у Волинській області.

За результатами проведених заходів встановлено, що на території Іваничівського району підприємець, маючи ліцензії на право зберігання пального (виключно для потреб власного споживання чи потреб промислової переробки), незаконно здійснював реалізацію дизпалива в роздріб.

Внаслідок чого, з незаконного обігу вилучено 8100 літрів ПММ, паливно-роздавальні колонки та ємності, в якій зберігалось вказане пальне. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 200 тис. грн.

Відносно правопорушника складено два адміністративних протоколи за ч.1 ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності).

Головне управління ДФС у Волинській області вкотре звертає увагу платників податків, які займаються зберіганням та реалізацією пально-мастильних матеріалів, на обов’язковості дотримання вимог чинного законодавства під час провадження господарської діяльності. Разом з тим, звертається до всіх громадян з проханням повідомляти про будь які виявлені факти, що вказують на порушення порядку зберігання чи реалізації пально-мастильних матеріалів за телефоном (0332) 777-102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus