USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У Рівному чоловік впав із 7 поверху на автомобіль швидкої, а потім на водія

10 Червня 2021 09:57
У Рівному ввечері 9 червня чоловік випав з вікна 7 поверху на автомобіль швидкої допомоги. Його життя медикам врятувати не вдалося.

Як повідомили УНІАН в обласному центрі екстреної медичної допомоги, подія сталася на вулиці Міцкевича.

До однієї з тамтешніх багатоповерхівок після 20 години 9 червня прибула бригада Рівненської станції екстреної медичної допомоги. Її викликали, аби допомогти жінці, яку, за попередньою інформацією, під час сварки побив брат.

Поки медики оглядали потерпілу, із сусідньої квартири на 7 поверсі випав її брат 1991 року народження.

«Спершу він впав на дашок під’їзду, потім - на карету швидкої, а тоді й на водія екстренки. Саме він, за словами жінки, яка викликала швидку, наніс їй тілесні ушкодження. На місце події прибула ще одна бригада швидкої. Медики терміново розпочали реанімаційні заходи та помістили пацієнта в карету швидкої допомоги. Проте врятувати життя чоловіку не вдалося. Медики діагностували смерть», - зазначається в повідомленні Рівненського центру екстреної медичної допомоги.

Наразі з’ясовано, що жінка, яку нібито побив загиблий, отримала численні садна, струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. Її госпіталізовано.

Водій швидкої не травмований. Поліція проводить розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 10 Червня 2021 11:47
наслідки "розкішного життя" українців..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus