USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Рівному п'яна піарниця на автомобілі п’яного ексголови облради спричинила ДТП. Відео

23 Травня 2022 22:39
Рівненська піарниця Ольга Ферар та ексголова Рівненської облради Олександр Данильчук потрапили у п’яну ДТП. Жінка, яка перебувала за кермом Land Cruiser в нетверезому стані, пошкодила автомобіль Honda, що належить прокурорці Ользі Лихач.

Аварія сталась близько 22:00 у суботу, 21 травня, на проспекті Миру в Рівному. Водійка Toyota Land Cruiser, здаючи назад, наїхала на автомобіль Honda і пошкодила фару та бампер, інформує Zaxid.net.

Під час спілкування Олександр Данильчук заявив, що виграє всі суди, оскільки у цій області він «цар». Наразі на нього склали протокол за дрібне хуліганство, а на Ольгу Ферар – протокол за п’яне водіння. Автомобіль вилучили на штрафмайданчик.

Проте згодом Олександр Данильчук повідомив про рішення скласти свої повноваження депутата облради.

Відео з місця аварії опублікувала прокурорка Ольга Лихач, автомобіль якої і зазнав пошкоджень. Її чоловік зафільмував, як водійка Toyota, використовуючи нецензурну лексику, доводить, що це не вона вчинила ДТП.
Як повідомляє «Четверта влада», за кермом автомобіля перебувала колишня журналістка та піарниця Ольга Ферар. Поруч з нею в автомобілі сидів ексголова Рівненської облради Олександр Данильчук, який наразі є депутатом облради від партії «Сила та честь».

На Ольгу Ферар склали три адмінпротоколи: за ч.1 ст. 130 КУпАП (п’яне водіння), ч.1 ст. 126 КУпАП (відсутність документів) та ст. 124 КУпАП (порушення ПДР, що спричинило пошкодження автомобілів). За статтею про п’яне водіння їй загрожує 17 тис. грн штрафу.

У своєму Фейсбуці Ольга Ферар визнала провину, проте зазначила, що ДТП було незначним.

Також патрульні склали адмінпротокол на Олександра Данильчука за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Як повідомляють у Рівненській ОВА, автомобіль вилучили на штрафмайданчик, незабаром його передадуть на потреби ЗСУ.

«Далі командування визначить, де авто потрібне найбільше, і переправить його для виконання бойових завдань. Підкреслюю ще раз: на Рівненщині всі рівні перед законом! Незалежно від прізвищ чи статусів. Хто буде порушувати – нестиме відповідальність», – зазначив голова ОВА Віталій Коваль.

Згодом Олександр Дальничук відреагував на скандал у своєму Фейсбуці та заявив, що складе свої повноваження депутата Рівненської облради. «Це моя відповідальність – як чоловіка і як депутата. Тому прийняв рішення скласти повноваження депутата Рівненської обласної ради», – зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Рівне Показати IP 24 Травня 2022 07:52
скільки можна це терпіти
Анонім Показати IP 24 Травня 2022 13:26
Отаке бидло у нас при владі і це майже скрізь.. і це під час війни. І без відкатів, навіть в цей час нічого не робиться.
1 Показати IP 24 Травня 2022 13:49
Скільки цабе в одному дтп зійшлось... Добре що хоч не так як в анекдоті - винним не зробили перехожого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus