USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Рівному школяр зґвалтував 12-річну дівчинку і розіслав відео друзям

5 Червня 2020 08:59
У Рівному 14-річний підліток зґвалтував у під’їзді 12-річну дівчинку, з якою познайомився в соціальній мережі Instagram.

Свій злочин хлопець зняв на відео, яке потім поширив серед знайомих, повідомили «Факти». Школяру обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

За словами учнів школи, хлопець знімав відео, щоб довести, що він дійсно зустрічається із семикласницею. Ролик побачила не тільки вся школа, а й рідні дівчинки.

"Він це відео скидав усім. Хвалився, говорив, що дуже крутий. У нас це відео бачили всі старшокласники, сміялися і передавали одне одному. Але ми всі в шоці. Дівчинка навчається у 7 класі", – розповіла одна з учениць школи.

Своєї провини підліток не визнає. "Факт поширення відео був, зараз у Рівненському відділі поліції є кримінальне провадження за фактом поширення відео. Те, чи є на відео елементи порнографічного характеру, встановить експертиза", – повідомила місцева прокурорка Ілона Ютовець.

Якщо вина хлопця буде доведена, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 5 Червня 2020 10:27
В мене донька росте. І я собі думаю - може б того дуже крутого варто зразу хімічно каструвати?
Лучанин Показати IP 5 Червня 2020 10:38
Каструвати щоб не плодився
Анонім Показати IP 5 Червня 2020 12:41
А чому тормознули закон про хімічну кастрацію? Тому, що у Верховній Раді сидить гвалтівник - Іванісов. Жо речі його теж обрали у Рівненській області. І ніяка собака не може його відізвати з депутатів. Ото вже навибирали КВНщиків
Александр Клинцов Показати IP 5 Червня 2020 15:26
Треба дітям (хлопчикам і дівчаткам) розповідати, що таке добре і що таке погано. Але батьки цього не роблять.
Ім'я до Александр Клинцов Показати IP 6 Червня 2020 16:08
В нашому "християнському" суспільстві говорити про всякі такі теми ввкжається неприйнятним, і діти взнають про секс не від батьків чи в школі, а в найкращому випадку від "друзів". А так як заборонений плід солодкий, то серед підлітків вважається в займатися сексом вважається чимось крутим, і тому стаються такі ситуації, де чотирнадцятилітні ґвалтують і публікують в мережу, щоб підвищити свій соц.статус серед таких же як і вони.
Читач до Александр Клинцов Показати IP 13 Жовтня 2020 08:29
Чого с**с це погано?
За дітей Показати IP 5 Червня 2020 19:43
Це наслідки безконтрольного поширення в ЗМІ та інтернеті розпусної та порнографічної кінематографічної та відео продукції. Заборонити її поширення і трансляцію повинні державні органи,щоб наші діти зростали морально-здоровими людьми.
Анонім Показати IP 6 Червня 2020 07:04
ЯК ТЕПЕР ДІВЧИНЦІ з цим жити...
Ім'я до Анонім Показати IP 6 Червня 2020 16:00
Прошу людей які це читають НІКОЛИ не говорити того ж, що й сказав "Анонім" (а саме: "ЯК ТЕПЕР ДІВЧИНЦІ з цим жити...".) Річ у тім, що кажучи це, ви показуєте, що люди яких зґвалтували повинні соромитись цього. Через це в суспільстві прийнято брати жертв ґвалту на кпини, хоч ті і не винні. Саме через ваш коментар жертвам СОРОМНО ЗІЗНАВАТИСЬ У ТОМУ, ЩО ВОНИ БУЛИ ЖЕРТВАМИ НАСИЛЛЯ, і тому, більшість злочинів так і залишаються нерозголошуваними. Що я хотів донести цим коментарем? Те що соціум прививає людям думку, що бути зґвалтованим це вина самих зґвалтованих, і що цього треба соромитись, і що через це, СПРАВЖНІ винні у злочині залишаються непокараними, бо жертви бояться сказати про це поліції, батькам, чи ще кому небудь. Дуже сподіваюсь, що ви мене зрозумієте.
Unknown Показати IP 6 Червня 2020 10:26
Треба узагалі обмежити доступ до порно сайтів до 15 років. Батьки мають слідкувати за дитиною в інтернеті, на вулиці, та бути відповідальними у всіх інших аспектах. Перед тим як народжувати 10 раз головою думати треба - ви зможете контролювати дитину у важливих моментах, виховати мораль, навчити, забезпечити якісне життя?
Аndriy Показати IP 6 Червня 2020 13:03
Перше що потрібно зробити, це заблокувати доступ до різних соц. мереж для дітей до 18 років, зробити обмежений доступ до youtube, тільки після реєстрації батьками, щоб вони бачили і знали що дивиться їх дитина, і чим цікавиться, і вразі чого щоб батьки несли повну відповідальність, разом зі своїми дітьми!!! Бо якщо посадити батька, чи матір, як в нас роблять, бо дитина тіпа не повнолітня, то нічого це не дасть, мають сидіти і батьки, і та потвора яку вони виростили!!!
Вова Показати IP 6 Червня 2020 13:34
Ті хто пишуть каструвати, ви спілкувалися з 14 річними ? Там в голові нічого немає, і усвідомлення. Винне виховання і відсутність моральних пріоритетів. А хімічне не попередить повторних випадків. Я інколи думаю , чого коли я був дитиною був таким дурним, так само і тут. Діти, підлітки - це не свідомі, дорослі особи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus