USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У РНБО назвали сакральну дату, до якої Путін хоче закінчити війну в Україні

1 Квітня 2022 23:33
Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов спростував заяви Міноборони РФ, що українська авіація завдала ракетних ударів по нафтобазі в російському Бєлгороді.

Про це він заявив в ефірі телемарафону 1 квітня, пише ТСН.

Данілов додав, що російський народ починає підозрювати, що пожежу на нафтобазі спричинила сама Російська Федерація.

"Протиріччя накладаються. Суспільство на території Росії починає дещо розуміти. Наприклад, те, що відбулося сьогодні зранку, коли на території Бєлгородської народної республіки стався вибух на нафтобазі. Вони зараз чомусь кажуть, що це зробили ми. Насправді це, за нашою інформацією, зовсім не відповідає дійсності. Ми цього не коментуємо", - сказав Данілов.

Він попередив російський народ, що такі випадки можуть бути по всій території Російської Федерації, аби здійснювати провокації.

"Ми до них не приходили, ми не йшли до них з війною", - наголосив Данілов.

Читати ще: Момент прильоту ракети біля російського Бєлгорода потрапив на відео

Нагадаємо, ще раніше, 29 березня, в Бєлгороді вибухнув склад боєприпасів.

Крім того, Олексій Данілов висловив думку, що російський диктатор Володимир Путін ставить завдання своїй армії до 9 травня закінчити парадом премоги війну в Україні.

"Ми пам’ятаємо, що у них є сакральний день - 9 травня. І до 9 травня Путін ставить завдання закінчити парадом перемоги цю війну. Нам треба розуміти, що у нас попереду ще дуже багато боїв, нам треба боронити свою країну, і розслаблятися нікому не раджу", - наголосив секретар РНБО.

Він уточнив, що наразі російські військові переформатовують свої сили та планують іти в наступ, аби до 9 травня зруйнувати Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus