USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Росії під час пожежі загинув репер із гурту Bad Balance

24 Травня 2020 22:55
Учасник російського реп-гурту Bad Balance, 43-річний репер Роман Алексєєв (Купер), загинув під час пожежі у власній квартирі в Санкт-Петербурзі.

Про це повідомив на своїй сторінці в Instagram засновник гурту Влад Валов, більш відомий як Майстер Шеff, передає Obozrevatel.

Повідомляється, що пожежа сталася 23 травня. Разом із артистом загинула і його мама Людмила. 25 травня відбудеться судмедекспертиза. За словами Валова, він не залишає надії, що «Купер все ще живий».

«Купера більше немає... Купер – учасник гурту Bad Balance, колишній учасник DA 108, сольний реп-артист, голос пітерського андеґраунду. За плечима Купера сольний альбом «Йя», створення свого унікального реп-стилю й участь у безсмертному хіті «Пітер, я твій», – написав Валов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus